Bedrijven

Trajecten voor bedrijven

Over onze

Trajecten

Wie is er niet groot geworden met vallen en opstaan, bomen klimmen en met gescheurde broeken thuiskomen? Tegenwoordig zitten de scheuren al vanaf de winkel in je broek, klimmen de meeste alleen nog in virtuele bomen en wanneer je toch nog valt, overtreed je minstens vier regels of zit de helft twee maanden met een burn-out thuis.

De huidige realiteit is dat weinig mensen tegen een stootje kunnen, zowel fysiek als mentaal. We doen alles om onze soort te ‘beschermen’ tegen alle pijn en kwaad in de wereld maar doen niets om ze sterker en weerbaarder te maken zodat ze zichzelf kunnen beschermen. Hoe zou de werkvloer eruit zien als mensen meer konden hebben, we gewoon kunnen zeggen waar het op staat en mensen ook naar hun werk kunnen komen met een blauwe plek en een snotneus?

Urban Basic biedt bedrijven de mogelijkheid het beste in hun team naar boven te halen en afscheid te nemen van zwakte op de werkvloer. We stellen mensen in staat hun grenzen te verleggen, hun daadkracht te verhogen en incasseringsvermogen te vergroten. In andere woorden, mensen te laten voelen hoe het is om ongeremd en op volle kracht te leven.

Middels intensieve, ‘no nonsense’ groepstrajecten en 1:1 coaching, dringen we door tot de kern van jouw onderneming en nemen we direct afscheid van alle excuses en verhalen die voor vertraging zorgen. Vooraf brengen we het gewenste eindpunt in kaart, passen we gedurende het traject waar nodig de settings aan en ondersteunen we je bij het behalen van de beoogde resultaten. Met elkaar creëren we jouw eigen spel, met jouw regels en voorkeuren.

Overzicht van onze Trajecten

Unlock

Tijdens een UNLOCK training maken jij en je team kennis met de ‘Urban mindset’. Jullie gaan de uitdaging met jezelf en elkaar aan. Confronteer je angsten, verleg je grenzen en deel successen.

Dare

Middels intensieve, ‘no nonsense’ groepstrajecten, dringen we door tot de kern van jouw organisatie. Vooraf brengen we het gewenste eindpunt in kaart en bepalen we de vereiste acties.

Become

Constante groei vereist constante verandering. Bouw jezelf en jouw team als onverslaanbaar, wissel kennis en ervaring uit met gelijkgestemden en laat je inspireren door experts.

Traject: Unlock

Over ons traject

bedrijven  – Unlock

Krachtig leiderschap en effectiviteit binnen je organisatie heeft niets te maken met ingewikkelde modellen of mooie theorieën. Het is hoe je als mens functioneert in de praktijk wat de productiviteit en resultaten bepalen.

Zie het als het openen van een slot. Met de juiste sleutel open je een deur in no time en eenmaal geopend is er geen weg meer terug. Met de verkeerde sleutel proberen een deur te openen kost onnodig veel tijd, energie en levert niets op behalve frustratie.

Tijdens een UNLOCK training maken jij en je team kennis met de ‘Urban mindset’ van aanpakken en gaan jullie de uitdaging met jezelf en elkaar aan. Confronteer je angsten, verleg je grenzen en deel successen. We bespreken vooraf de wensen en behoeften van de organisatie en stemmen de training hier op af.

Neem dus contact op voor een vrijblijvende kennismaking om te kijken wat wij voor jullie kunnen betekenen.

Traject: Dare

Over ons traject

Bedrijven – Dare

Vanaf de zijlijn weet iedereen hoe je moet winnen. Echter, zijn het de spelers en de acties op het speelveld die het verschil maken tussen winst en verlies. Het DARE traject is voor teams/bedrijven die gefocust zijn op resultaat, bereid zijn om te falen en het uiterste uit zichzelf wensen te halen.

Zowel ons verleden, heden als toekomst werd, wordt en zal altijd worden gevormd door de mensen en gebeurtenissen die de meeste impact weten te maken. Door te komen vanuit een krachtige positie en daarbij een vitale leefstijl te hanteren, kun je jouw lichaam en geest optimaal benutten en maximaal blijven presteren. Hierdoor zijn we in staat ons eigen spel te creëren. Een spel voor iedereen die het leven op het hoogste niveau wilt spelen, elke dag ziet als uitnodiging om kansen te pakken, te leren, ervaringen op te doen en daarbij zichzelf en anderen constant uit te dagen om te blijven groeien op FYSIEK, MENTAAL en SOCIAAL vlak.

Een leider kan iemand maar zo ver krijgen als dat hij/zij zelf is geweest. Want wat iemand niet weet of van zichzelf niet ziet, kan die ook niet gebruiken of benoemen bij anderen. Een krachtige leider is in staat brutaal eerlijk naar zichzelf te kijken en bereid om constante correcties te maken op zijn/haar eigen gedrag en handelingen om zo een levend voorbeeld te zijn voor zijn/haar omgeving. Je zal dus eerst aan jezelf moeten werken voordat je het maximale uit anderen kunt halen.

Ben je bereid om nee te zeggen tegen ‘gemak en comfort’ en ja te zeggen tegen ‘hard en ongemakkelijk’? In andere woorden, heb je 100% commitment op je eigen succes en dat van de mensen om je heen? Dan is Urban Performance Coaching zeer waardevol. Hoe meer je geeft, hoe meer je er uit haalt. Mijn commitment heb je hoe dan ook, je zal alleen zelf het werk moeten doen.

Algemene informatie
13 Weken intern traject:
Wekelijkse online 1:1 coaching
4 Fysieke team sessies
9 Online team sessies

Traject: Become

Over ons traject

Bedrijven – Become

Leren is net als als ademen. Met één diepe adem kun je niet leven. Een creatieve en sterke geest vereist net als het lichaam constante prikkels en uitdaging van buitenaf.

Na het succesvol afronden van een intensief DARE traject waarin we een krachtige basis hebben gelegd voor het zijn van een krachtige leider/team, is het nu tijd om het beton uit te harden, de geleerde kennis eigen te maken en als leider op het speelveld te gaan staan. Voorkom dat je terugkeert naar oude patronen en blijf jezelf constant ontwikkelen.

Het BECOME lidmaatschap is enkel voor spelers met oprecht commitment die bereid zijn een groter spel te spelen en hun carrière, team en persoonlijke leven naar het volgende level willen tillen.

Algemene informatie
Full-service lidmaatschap
4 Fysieke sessies
2 Online team sessies
Maandelijkse online groepscoaching