Introductie MOVE

Introductie

Tarief: kosteloos

Data bijeenkomsten

Fysiek: 02-07-2023 – 10:00-13:00 (Eindhoven)

Fysiek: 20-08-2023 – 10:00-13:00 (Breda)

Fysiek: 27-08-2023 – 10:00-13:00 (Roermond)

Over het traject

MOVe – Introductie

Als instructeur/coach of manager ben je waarschijnlijk dagelijks bezig met het ontwikkelen van fysieke skills en inspireren van anderen. Je daagt mensen uit de ‘comfort zone’ te verlaten, in de wereld van mogelijkheden te stappen en op zoek te gaan naar het volgende level. Je bent in staat deelnemers dingen te laten zien, doen en ervaren die ze voorheen als onmogelijk beschouwde. Jij ziet namelijk belangrijke aandachtspunten die ze zelf vaak niet zien. Dit noemen we ‘blind spots’. Dit hebben deelnemers, maar instructeurs, trainers en coaches hebben dit ook.

Veel trainers krijgen te maken met:

  • Ongemotiveerde deelnemers of opzeggingen
  • Tekort aan competent en gedreven personeel
  • Gebrek aan inspiratie bij de invulling van de lessen

De MOVE sessies zijn een uitnodiging voor spelers met commitment die bereid zijn een groter spel te spelen, een impact wensen te maken in de wereld van urban sports en hun eigen leven/ carrière naar het volgende level willen tillen. 

Wat kun je verwachten?

De MOVE sessies zijn gericht op het:

  • Werven en behouden van meer leden/personeel
  • Verhogen van de motivatie en algemene sfeer tijdens de lessen
  • Bereiken van betere resultaten in een kortere periode

Benieuwd wat jouw ‘blind spots’ zijn? Meld je vrijblijvend aan voor een event bij jou in de buurt, ontvang per mail de MOVE video ter introductie en een persoonlijke uitnodiging voor de eerstvolgende sessie.