TRAINER / COACH

BEDRIJVEN

ONDERWIJS

Partners & Cliënten

Kom meer te weten over

Waar we voor staan

Wij werken voornamelijk met zeer gedreven Urban atleten, coaches en ondernemers die erop uit zijn het maximale uit hun trainingen, sporters en zichzelf te halen.

Wij bieden unieke, betekenisvolle en uitdagende leerervaringen.

Wij stellen mensen in staat de beleving van hun doelgroep naar het volgende level te tillen.

Wij verbinden professionals en bouwen aan een krachtige community.

Wij dragen bij aan de ontwikkeling van Urban Sports en waarborgen daarbij de cultuur, vrijheiden creativiteit van de beoefenaars.

‘LEARN YOUR WAY’

Trajecten

Meer informatie

01

Urban Basic daagt je uit om nooit meer te stoppen met leren en helpt je het volgende level in jouw carrière als trainer te bereiken. Wil je weten hoe? Lees hier welk traject het beste bij jou of jouw personeel past.

Lesmateriaal

Bekijk onze strategie

02

Ben je op zoek naar nuttige tools om je urban sport lessen uitdagender te maken en gevarieerd te houden? Bekijk hier hoe wij trainers en sporters inspireren het beste uit zichzelf en de trainingen te halen.

Advies en maatwerk

Neem contact met ons op

03

Heb je een specifieke vraag, hulp nodig bij een project of wil je weten wat wij kunnen betekenen voor jouw team of organisatie? Neem contact op voor een vrijblijvend kennismaking- / adviesgesprek.

“Are you ready for an evolution?”

Het vermogen om je aan te passen en te doen wat nodig is, bepaalt de beleving en resultaten binnen je lessen. Dit is immers waar deelnemers voor betalen. Ongewenst gedrag, niveauverschil, angsten, gebrek aan motivatie en het waarborgen van veiligheid zijn uitdagingen waar je als trainer/coach dagelijks mee te dealen hebt.

Zijn het daadwerkelijk de deelnemers, het gebrek aan kennis of de juiste materialen die in de weg staan of heb je zelf een upgrade te maken? Dit is de (r)evolutie in de manier waarop wij kijken naar trainerschap en we nodigen je graag uit dit zelf te ervaren.

“Dare to unlock your full potential.”

Zowel ons verleden, heden als toekomst werd, wordt en zal altijd worden gevormd door de mensen en gebeurtenissen die de meeste impact weten te maken. Door te komen vanuit een krachtige positie en daarbij een vitale leefstijl te hanteren, kun je jouw lichaam en geest optimaal benutten en maximaal blijven presteren.

Hierdoor zijn we in staat ons eigen spel te creëren. Een spel voor iedereen die het leven op het hoogste niveau wilt spelen, elke dag ziet als uitnodiging om kansen te pakken, te leren, ervaringen op te doen en daarbij zichzelf en anderen constant uit te dagen om te blijven groeien op fysiek, mentaal en sociaal vlak.

“Inspire the next generation to move.”

Stel dat het onderwijs een plek is waar je een portfolio voor het leven opbouwt waarmee je overal aan de slag kunt en gegarandeerd succes behaald, in het werkveld of als ondernemer.

Een plek waar je los van jouw studiekeuze, achtergrond of niveau wordt beoordeeld op de mate waarin een student zich ontwikkelt en niet enkel op cijfers. Want uiteindelijk zijn het niet de cijfers op school die de mate van succes bepalen maar enkel de prestaties in de ‘echte wereld’.