Onze trajecten

‘Het landelijke kenniscentrum op het gebied van Urban sports.’

Over onze

Trajecten

Onze trajecten, trainingen en lezingen zijn bedoeld voor gepassioneerde urban sporters, trainers, ondernemers, docenten en bestuursleden die streven naar het verzorgen van kwalitatieve, veilige en uitdagende urban sports trainingen. Simpelweg door hun leden dag in dag uit de beste ervaring van hun leven mee te willen geven!

Middels onze trajecten stellen wij trainers in staat om hun kennis op het gebied van urban sports te vergroten en hun vaardigheden als coach naar het volgende level te tillen. We gaan onder andere terug naar de essentie van bewegen, laten je ervaren wat het ècht betekent om een urban sporter te zijn en leren je vervolgens hoe je deze ervaring als coach/organisatie het beste kan overbrengen op jouw doelgroep. Ook bieden wij keuzedelen/-modules aan in het bewegingsonderwijs of adviseren wij organisaties bij de inrichting, uitvoering en examinering van hun aanbod.

Door jezelf of het gehele team te kwalificeren kun je de uitdagende activiteiten binnen de lessen of trainingen op een professionele wijze inrichten, onderbouwen en verantwoorden richting de klant. Met het ‘Urban Basic certificaat’ onderscheidt je jezelf of jouw organisatie van andere sportaanbieders waardoor je sterker in de markt staat en potentiële sporters eerder voor jouw organisatie zullen kiezen.

De trajecten zijn los te volgen op verschillende locaties in het land of kunnen volledig intern worden aangeboden en volledig naar eigen wensen en behoeften worden ingericht. Ben je benieuwd wat Urban Basic voor jou of jouw organisatie kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op voor een kennismaking en adviesgesprek of lees verder op onze website voor meer informatie over onze diensten.

Overzicht van onze Trajecten

Urban Skills

Voor enthousiaste urban sporters of studenten die zich willen verdiepen in het trainerschap en Urban Sports. Je leert in 2 maanden de basis van het lesgeven in je eigen sport, geeft instructie aan gelijkgestemden en krijgt feedback van elkaar. Ook ga je aan de slag met het oefenen/ verbeteren van je eigen vaardigheid.

Urban Evolution

Voor ervaren trainers/sporters die beschikken over basiskennis en vaardigheden. Je specialiseert je in 4 maanden als ‘urban expert’ en gaat aan de slag met uitdagingen en verantwoordelijkheden die deze rol met zich mee brengt. Wij brengen jouw competenties in kaart en ondersteunen bij het behalen van resultaat.

Concrete Creator

De Concrete Creators Club is enkel voor spelers met oprecht commitment die bereid zijn een groter spel te spelen, een impact wensen te maken in de wereld van urban sports en hun carrière, team en persoonlijke leven naar het volgende level willen tillen. Kortom de urban community op z’n best.