URBAN MOVE EVENT

MELD JE NU GRATIS AAN!

Datum & tijd

2 juli 2023
10:00 tot 13:00

Locatie

Eindhoven

Kosten

Gratis deelname

Over onze

Urban MOVE EVENT

Als urban instructeur, trainer of coach ben je waarschijnlijk al dagelijks bezig met het ontwikkelen van fysieke skills en inspireren van sporters. Je daagt mensen uit de ‘comfort zone’ te verlaten, in de wereld van mogelijkheden te stappen en op zoek te gaan naar het volgende level. Je bent in staat deelnemers dingen te laten zien, doen en ervaren die ze voorheen als onmogelijk beschouwde. Jij ziet namelijk belangrijke aandachtspunten die ze zelf niet zien. Dit noemen we ‘blind spots’. Dit hebben deelnemers, maar instructeurs, trainers en coaches hebben dit ook.

Benieuwd wat jou ‘blind spots’ zijn?

Op zondag 2 juli brengen we verschillende trainer/coaches uit de Urban scene bij elkaar met als doel in gesprek te gaan over de ontwikkelingen rondom Urban sports en wat jou bijdrage is/kan zijn in deze ontwikkeling. 

We introduceren onder andere onze visie op leren en bewegen en laten je kennis maken met de 5 Urban Fundamentals, de DARE to MOVE methode en de essentie van Urban sports. Hierna is er de ruimte om ervaringen te delen.

Wil je zo vriendelijk zijn om jezelf en eventuele extra gasten aan te melden via onderstaand formulier? Hierna ontvang je een bevestiging van de aanmelding.

Wanneer je vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op.

Uitkomst van de deelname

  • Inzicht in de Urban Basic visie op leren en bewegen.
  • Concrete acties waar je aan kunt werken als atleet, trainer, coach en ondernemer.
  • Waardevolle contacten opdoen binnen de Urban scene.
  • Mogelijkheid om aan te sluiten op een passend vervolg programma.

Gratis aanmelden Urban MOVE Event