Mastery Sessions

Introductie

Tarief: €40,-

Data sessies

Er zijn nog geen nieuwe sessies gepland

Over het traject

Mastery Sessions

Bij Urban sports draait het om het masteren van skills, lichaam en geest. Alleen met perfectie bereik je het hoogste niveau en we nodigen je uit om met dezelfde mindset het trainerschap te benaderen.

De Mastery Sessions zijn bedoelt voor gedreven atleten en coaches die erop uit zijn het maximale uit hun trainingen te halen en zich wensen te ontwikkelen tot specialist in de Urban Sports. Tijdens het event duiken we diep in de stof en ga je intensief aan de slag met een van de interessante en zeer bruikbare thema’s. Je krijgt instructie van Nederland’s beste Urban experts en meest ervaren atleten die je inzicht geven in de fijne details van het trainerschap.

Thema’s waar we aan kunnen werken:

• Je leert op een technische wijze kijken naar bewegingen, hoe je deze uitgebreid kan analyseren en methodisch kan opbouwen.

• Je komt tot de oorsprong van het gedrag van je sporters en je krijgt krachtige tools om hier effectief mee te kunnen dealen.

• Je werkt in de praktijk aan je eigen vaardigheden als atleet en coach.

• Je maakt kennis met een netwerk van gelijkgestemde professionals uit de Urban community.

Urban Basic vormt met haar programma’s de standaard op het gebied van trainerschap en Urban Sports in de Benelux. Wij stellen je in staat om de unieke Urban ervaring over te dragen op jouw doelgroep en combineren Fun, Freedom, Fitness, Friendship en Fulfilment in de meest toonaangevende sessies.